Menu

Wil je op de hoogte blijven van onze menu? Volg ons op Facebook!

Onze menukaart wordt telkens aangepast naar aanbod en seizoen.

Hieronder krijgt u al een voorsmaakje van onze gerechten.

Tapa’s:

(Volgens inspiratie van de chef)

  • Van nacho’s tot aperoplanken
  • Ribbetjes
  • Butcher spek
  • Mergpijp

Visgerechten:

(Enkele voorbeelden)

  • Gegrilde zalm
  • Gegrilde gamba’s
  • Kortgegrilde tonijn

Vleesgerechten:

(Aanbod kan variëren)

  • Côte à l’os (Belgisch witblauw)
  • Rundsbrochette to share
  • Filet pur (Belgisch witblauw)
  • Entrecote (Sashi)
  • Reuze-entrecote (Belgisch witblauw)
  • Paleron
  • Hamburger Gust’Eaux
  • Rundstartaar Piemonte met parmezaan
  • Varkensribbetjes met huisgemaakte pickles

Vleesgerechten worden geserveerd met huisgemaakte frietjes, Gust’eauxs aardappelen, warme groenten, koud slaatje en saus naar keuze.

Onze rijpingskast:

Tomahawk, Piemonte, Black Pearl, Bazadaise, Noire Baltique, Rubia Gallega, Sashi …

Voor de allerkleinsten:

Ribbetjes, kinderbiefstuk, gegrilde zalm, witte pens, kidsburger …

Benieuwd naar de volledige kaart? Reserveer een tafel!

Wij serveren geen menu’s, enkel à la carte.

Waarom kiezen voor gusteaux?

Inspirerende locatie

Ontspan en geniet op ons zonnig terras aan de oevers van de Leie, op de grens tussen Kortrijk en Kuurne.

Fire & grill

Pure producten, omgetoverd tot ware delicatessen door de kracht van het vuur van onze Josper-grill.

Perfect gerijpt vlees

Ervaar de zachte en intense smaak van een heerlijke selectie dry aged vlees.

Foodsharing concept

Deel onze starters en vleesgerechten en geniet samen van de heerlijke smaak van kwaliteitsproducten.

Wil je reserveren bij Gust’Eaux?

Boek je tafel online


Bel naar 0495 85 00 08
Of mail naar info@gusteaux.be

Maandag t.e.m. vrijdag van 12u tot 14u en 18.30u tot 21.30u.
Gesloten op Zaterdag en Zondag