Menu
Tapas
Nacho’s Gust’eaux | |
---|---|
Klein €15 | Groot €19 |
|
Gegrilde camenbert met broodkrans | € 16,00 |
Plankje gedroogde Italiaanse ham | € 17,00 |
Huisgerookte zalm | € 19,00 |
Mergpijp met gremolata | € 18,00 |
Butcher’s spek | € 17,00 |
Gelakte ribbetjes | € 17,00 |
Tataki van rund | € 17,00 |
Witte pens by Dierendonck | € 19,00 |
Vernin burgertjes | € 24,00 |
4 burgertjes met coquille, truffel en spek |
|
Tapasplank | |
Volgens de inspiratie van de chef. Een gezellig gevulde plank met de combinatie van vlees en vis, alles in eigen huis gemaakt. Van huisbereide Pickels tot en met ons huisbereid brood... Leuk om te sharen met je gezelschap! Onze plank word wel aanzien als apero en voorgerecht in één! Dit kan niet enkel als hoofdgerecht! |
Visgerechten
Gegrilde gamba’s | € 45,00 |
---|---|
Gegrilde zalm | € 38,00 |
Gegrilde coquilles | € 43,00 |
Volledige kreeft | € 56,00 |
Vleesgerechten
Filet pur van wit-blauw | € 42,00 |
---|---|
Filet pur rossini | € 46,00 |
Reuze-entrecote (+- 500 g) | € 39,00 |
Hamburger Gust’Eaux | € 33,00 |
Steak tartare Gust'eaux | € 31,00 |
Côte à l’os (wit-blauw | |
€42 p.p. |
|
Rundsbrochette to share | |
€39 p.p. |
|
Entrecote (Sashi) | |
Onze rijpingskast: | |
Tomahawk, Piemonte, Black Pearl, Bazadaise, Noire Baltique, Rubia Gallega, Sashi … |
|
- | |
Bij alle vleesgerechten worden warme & koude groentjes geserveerd. Daarbij komen dan ook onze ovengegrilde aardappelen en huisgesneden frietjes. Indien u extra wenst vragen wij €3 per garnituur en per portie |
Kidscorner
Kinderbiefstuk met frietjes | € 24,00 |
---|---|
Zalm met frietjes | € 20,00 |
Witte pens met frietjes | € 20,00 |
Rundsburger | € 22,00 |
- | |
Wij bieden deze gerechten aan voor kinderen jonger dan 12 jaar. Ouder dan 12 jaar, supplement €20 |
Suggesties
- TAPAS - | |
---|---|
Carpaccio van Wagyu | |
VG €23 | HG €42 |
|
"Fine Claire" Oesters 6 st. | € 24,00 |
Meat Balls "Gusteaux met z'n topping (8 st) | € 18,00 |
Gegrilde langoustines met basilicumolie | |
VG €32 | HG €45 |
|
- VLEESGERECHTEN - | |
Tagliata met rucola & balsamico | € 38,00 |
Patreon "Piemonte" (schouderstuk rund) | € 38,00 |
Gegrilde Ierse Rib-Eye | € 38,00 |
(Vis gerecht) Slaatje langoustines/appel/venkel | € 45,00 |
- GERIJPTE RASSEN UIT RIJPINGSKAST - | |
"Charra" | |
Boezemvriend van de Ruba, een sterk runderras uit de regio Salamanca, het westen van Spanje, geeft een diepe authentieke smaak - per 2 personen - €59 p.p. |
|
"Retinta" | |
Kastanjebruine runderen die terug te vinden zijn langs de costa de la luz, deels pootjesbadend in de Atlantische oceaan en het strand, grenzend aan een natuurpark. Ze genieten dus van alles wat de natuur te bieden heeft. Zeer mals en zacht vlees, subtiel en licht ziltig door de invloed van de zee - per 2 personen - €59 p.p. |
Supplementen
Gedroogd caviaarzout | € 2,00 |
---|---|
Bearnaisesaus | € 3,00 |
Champignonsaus | € 3,00 |
Pepersaus | € 3,00 |
Roquefortsaus | € 3,00 |
Lookboter | € 3,00 |
Truffelboter | € 4,00 |
Huisgemaakte mayonaise | € 2,00 |
Business lunch
- | € 29,50 |
---|---|
Iedere middag serveren wij onze lunch. De lunch bestaat uit een voorgerecht en hoofdgerecht. Bent u gehaast, laat het ons weten. Wij maken er dan een "vlotte" lunch van. |
Gust'Eauxs rijpingskast
- | |
---|---|
Volgens aanbod van de chef kan er soms gerijpt vlees voor 1 persoon besteld worden. Roep ons gerust als u graag wat meer uitleg had gehad! |
|
Leuke tip | |
Bent u met meerdere personen, ontdek dan verschillende smaken en kies voor een degustatie van gerijpt vlees. Kies je verschillende stukken vlees volgens het aantal personen, 1 stuk per 2 personen, daarbij worden er aardappel en friet, warme en koude groenten geserveerd. Zo leert u nieuwe stukken vlees & nieuwe smaken kennen! Prijs afhankelijk van welk stuk u kiest. |
|
AUBRAC | |
Aubrac is een rundras uit Frankrijk, meer bepaald uit het massief centraal. De Aubrac runderen zijn authentieke Franse runderen. De runderen worden via een strikt lastenboek gekweekt, wat resulteert in een uitzonderlijk smaakvol, kruidig en mals vleesras. Een absolute niet te missen Franse klassieker. |
|
MONTBELIARD | |
Montbéliard is een melkveeras dat afkomstig is uit de Franse Jura en nu vooral in de Savoie wordt gekweekt. Het is een stevig en robuust dier, met sterke lange poten, dat zich uitstekend handhaaft in de ruwe omgeving van het bergachtige gebied van de Savoie. Het ras geeft zowel zeer hoogwaardige melk, vnl. gebruikt voor Comté kaas. Dit ras is een uitstekend vleesras door de bespiering. Het vlees is krachtig en enorm smaakvol. Voor iedereen die het proeft, een ware ontdekking. |
|
BLACK GOLD | |
Black Gold is een nieuwe creatie. Het vlees gaat via een selectie jonge vaarzen jonger dan 20 maanden uit de Duizend Meren in het Noorden van Polen. Vetgemest met gras en daarna met een mengsel van granen en bietenpulp. Uiteindelijk krijgen we hierdoor een zeer mals gemarmerd vlees met zoete tonen. De bietenpulp vergemakkelijkt het kleuren van het vlees, wat zorgt voor een mooie korst en behoudt alle sappigheid en smaken van het vlees. |
|
HOLSTEIN PREMIUM | |
Holstein Premium is een Europees runderras. Holstein is officieel een melkkoe, maar wordt binnen de 4 jaar gebruikt voor rundsvlees. Dit zorgt voor een mooie boterachtige smaak en zeer mooie dooradering. |
|
WAGYU (dunne lende) | |
Afkomstig uit Kagoshima, zuiden van Japan en uitsluitend van 100% Japanse Black kwaliteit A5+/BMS:12 (hoogste gradatie mogelijk) |
|
BERUGI | |
Betekent 'België' in het Japans. Is een kwaliteitsmerk dat garant staat voor mooi gemarmerd rundsvlees. De runderrassen zoals Yersey en Holstein zijn van eigen Belgische bodem en zijn minimum 4 jaar oud bij slachting. Topper van formaat! |
|
RUBIA GALLEGA | |
Deze Spaanse werkrunderen zijn 12 tot 16 jaar oud. Het is bijna een stukje wild dat 7 tot 10 weken is afgerijpt. Dit is het ultieme vlees voor de ervaren carnivoor. |
|
SASHI | |
Sashi beef is een zeer exclusief soort rundsvlees, afkomstig uit het hoge Noorden. Slechts een beperkte hoeveelheid vee heeft het genetische potentieel voor deze zeer hoge graad van vetmarbrering en dit maakt Sashi tot een echt nicheproduct. Een stuk vlees voor de vleesliefhebber die meer eist dan malsheid, maar volop voor smaak! Het betreft geen ras, maar een vleeskwaliteit. Het is pas na het slachten dar er beslist wordt of het vlees de Sashi-kwaliteit bezit. Ze worden geklasseerd volgens de Wagyu-kobe classificatie en de AAA kwaliteit komt overeen met een kobe marbrering 7-8. |