Gust'Eaux zoekt extra versterking!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Goed nieuws, wij zoeken extra helpende handen voor in de zaal en de keuken. Iets voor jou? Solliciteer snel!

Lees meer

Bestel tijdig uw menu voor de feestdagen

Op zoek naar een overheerlijk feestmenu die je op tafel tovert zonder uren achter het fornuis te staan? Gust'Eaux brengt zijn toppers tot bij je thuis tijdens de feestdagen. Bekijk snel ons afhaalmenu en maak er een prachtig - en smakelijk - eindejaar van.

Lees meer

Van afvalwater tot premium drinkwater

Ook wij dragen graag ons steentje bij voor het milieu en een duurzame toekomst. Daarom hergebruiken we ons lokaal afvalwater, een project waarmee Gust'eaux zich profileert als echte pionier.

Lees meer

Geniet van een vlotte zakenlunch in een uniek kader

Ben je op zoek naar een kwaliteitsrestaurant om klanten mee naartoe te nemen? Of zin in een plek om heerlijk te lunchen met de collega’s? Dan moet je ongetwijfeld bij Gust’Eaux zijn.

Lees meer

Inspirerende locatie

Geniet van ons zonnig terras, gelegen aan de oevers van de Leie, op de grens tussen Kortrijk en Kuurne. Vlot bereikbaar via de R8.

Lees meer

Josper-ovens: meer dan alleen grillen

Ben je reeds bekend met Josper? Maak kennis met een binnenbarbecue, die dé combinatie is tussen grill en oven in één apparaat. Een gesloten oven op houtskool, om in te grillen of barbecueën.

Lees meer

Waarom vlees rijpen?

Het rijpen van rundsvlees, één van de oudste technieken op het gebied van het bewerken van vlees. Het bezorgt het vlees de hoogst mogelijke kwaliteit met een zachte en intense smaak. De Dry Ager rijpingskast tilt deze oude techniek naar een nieuw niveau.

Lees meer

Waarom kiezen voor gusteaux?

Inspirerende locatie

Geniet van een heerlijke lunch of diner op ons zonnig terras aan de oevers van de Leie, op de grens tussen Kortrijk en Kuurne.

Fire & grill

Pure producten, omgetoverd tot ware delicatessen door de kracht van het vuur van onze Josper-grill.

Perfect gerijpt vlees

Ervaar de zachte en intense smaak van een heerlijke selectie dry aged vlees.

Foodsharing concept

Deel onze starters en vleesgerechten en geniet samen van de heerlijke smaak van kwaliteitsproducten.

Wil je reserveren bij Gust’Eaux?


Of heb je andere vragen?
Bel naar 056 77 61 14
Of mail naar info@gusteaux.be

Maandag t.e.m. vrijdag van 12 u tot 14.30 u en 18.30 u tot 22.30 u.
Zaterdag & Zondag gesloten